Lauantaina 12.päivä olimme äidin kanssa myymässä Lahden miniatyyri markkinoilla. Olimme ensimmäistä kertaa käymässä tässä Lahden tapahtumassa. Ja kivaa oli! Tuli nähtyä tuttuja ja tehtyä uusia tuttavuuksia. Päivä meni hujauksessa viimeistä tuntia lukuunottamatta :)

On Saturday me and my mum were selling our miniatures at Lahti, in a miniature fair which was held in a school. It was so much fun! I was able to meet fellow miniaturists!

Tällaisia juttuja meillä mm. oli myynnissä.

Here are some things we were selling.

Myyntipaikkamme oli varsin hyvä, sillä pöytämme vierestä mahtui kulkemaan ja takaa sai ikkunan auki puhaltamaan raikasta ilmaa. Olimme luokassa nro.3 ja myyntipaikkamme nro. oli 53.

Our spot at a classroom was actually really good.

Tässä hieman markkinahulinaa meidän luokkahuoneessamme.

Our classroom was busy.

Käytävällä oli hieman pimeää ja tunnelma oli tiivis.

The hallway was a bit dark and tight place to sell your products.

Bongasin käytävällä kovin tutunnäköisen roomboxin. Näytti olevan hyvässä kunnossa, kiitos kun olette pitäneet keittiöstäni huolta :)

I saw a familiar looking roombox :)

Markkinaostokseni! Tuo ihana hyllykkö peileineen on Doloresin Krizzeltä!

What I bought from this fair! I love that shelving with mirrors!

Kiiwi- ja mansikkamassatangot Finn-Aimon pöydästä, ihanat matot Hildenin Tertulta, saksofoni ja Polly Pocket hahmot Parisin Kaijalta, sekä puinen ompelurasia Helkan Vaja/ Sottisen Johannalta. Loput tavarat ovat Doloresin Krizzen hyvästä tarjouksesta 7 esinettä/pussia 5 eurolla :D! Nuo munakupit olivat niin suloiset, että ne oli pakko saada <3

I have never had those polymer clay canes before. It will be interesting to see what I can make out of kiwi and strawberry canes :) Oh! And those tiny eggcups! I simply had to buy them!

Ja viimeisenä ensimmäinen ostokseni Lahdessa: aivan ihana kiinalainen sermi. Toisella puolella on kukkien kuvia, tällä puolella viehättäviä neitoja. Tämän ostin Muistojen paratiisi/ Pekka Stellberg-osastolta. Oli vain niin ihana, ettei sitä sinne voinut jättää, ainoa kappale kun oli :)

And when I saw this lovely Chinese print screen I just had to buy it!!

Kaiken kaikkiaan Lahden messut olivat oikein mukavat, minä ainakin viihdyin ja ensi vuonna olisi tarkotus mennä sinne uudestaan, jos vain on mahdollista :) Ja tulipahan siinä samalla vielä liityttyä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat RY:hyn :)

All in all, I had a lovely time at Lahti and I hope I'll be able to go there again next year :)