Kirpputorit ovat vaarallisia paikkoja. Se tuli taas todistettua kun teimme eilen äidin kanssa retken Riihimäen kirpputoreille. Tuli odotettua kalliimmaksi tämä kirpparireissu.

It's dangerous to go to a fleamarket. I spend a lot more money on a fleamarket yesterday than I thought I would.

Mm. tällaisia asioita tuli ostettua. Nuken päitä ja käsiä, ihana Polly Pocket vuodelta 1989, sekä pussukka, joka oli täynnä pieniä asioita, kuten uuden ajan isompia Polly-hahmoja, jotka pääsevät luultavasti asustamaan johonkin Lundbyistäni. Tuo nukkekoti on vain muovia, mutta se oli suloisin koskaan näkemäni muovinen nukkekoti, joten se lähti sitten mukaani :)

I bought these kind of things: porcelain heads and hands for a doll, a lovely Polly Pocket from a year 1989, the cutest plastic dollhouse I have seen and a small bag filled with tiny things such as present days Polly figures.

Sievät muoviset kylppärikalusteet, keraaminen minitalo (tulee palvelemaan nukkekodin nukkekotina), amfora-ruukkuja ja minipieni liesi (oikeasti magneetti).

Some amphoras and a tiny ceramic house which will be a dollhouses dollhouse.

Eihän näissä ostoksissa mitään hullua ollutkaan.... mutta sitten matkaan tarttui vielä tämmöinen:

It wasn't crazy to buy all those things above, but then I found this:

Tadaa, se on uusi nukkekotini.... ihan niin kuin minulla ei niitä ennestään ollutkaan... mutta minkäs teet :D Kerranhan täällä vain eletään. Ajattelin, että onhan mulla jo ens kuussa synttärit, että tämä on sitten synttärilahja itselle. Oli siinä perheen miesväellä suu auki, kun minä ja äiti tämä raahattiin sisälle. Mitäh, taasko yksi?!?

Tadaaa..... It's a new dollhouse. Like I didn't already had 5... Oh well, we live only once so... I have a birthday in next month, so this is like an early birthday present I bought for myself :D My dad's and brothers' and boyfriend's mouths were wide open when me and mum carried this inside. What, a new one again?!?

Tämä talo kiinnosti, koska sen mukana tuli jonkin verran kalusteita ja tapetit valmiina. Hieman tosin petyin, kun huomasin, ettei taloa oltukaan maalattu valmiiksi ulkoa päin. No, Tällä hetkellä talo on leväällään vanhempieni autotallissa vartoamassa maalin kuivumista. Spreijasimme äitin kanssa seinäpinnat jo useampaan otteeseen, koska tämä talomateriaali onkin kova imemään maalia jättäen pinnan melkein samanlaiseksi, kuin se oli ennen maalausta. Nyt taitaa olla menossa kolmas maalipinta. Yllättävän vähän maalia noissa spray-pulloissa on. Tästä talosta tulee sitten semmoinen modernimpi, että saa sitten tehdä sinne kaikenmaailman pyykinpesukoneet ja pölynimurit. :)

I wanted this house because it came with some furniture and wallpapers. Unfortunately it wasn't painted from the outside, like I thought it would be. Oh well, now it's waiting at my parents garage to dry up. We painted it with some spray colors. It takes more than 3 layers of spray to look good. This house will be a bit more modern than my other houses, so I can make washing machines and vacuum cleaner and other modern items.