En ole kerennyt päivittään blogia, kun on ollut niin paljon menoa :)

Lauantaina kävimme äidin kanssa Tampereella nukkekotimessuilla, tai tulihan siinä ne muutkin messut kierrettyä, mutta nukkekotimessut oli se pääasia!

Olimme äidin kanssa hyvissä ajoin liikkeellä ja pääsimme 10 aikoihin messuille pyörimään. Oli onni, että olimme ajoissa, Wooperinkin myyntipaikan kohdalla jouduimme taistelemaan tilasta ainoastaan 6 muun naisen kanssa! Kauaa ei kestänyt ennen kuin koko nukkekotimessualue oli tupaten täynnä ja myyntipöytien edessä sai jonottaa, että pääsi vilkaisemaan mitäköhän siellä olisi tarjolla. Ihmiset jaksoivat jonottaa vuoroaan kohtuu rauhallisesti muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Itse nukkekotitapahtuma tuntui loppujen lopuksi melko pieneltä, olin kuvitellut, että tilaa ja myyjiä olisi ollut enemmän, joten siinä mielessä hieman petyin.

Hankintojakin tuli tehtyä. Alakerran käsityöpuolelta löytyi vielä kivoja askartelutarvikkeita ja nukkekotikirjallisuutta.

Tämä kuvat ovat melkoisen huonoja. Silloin kun väkeä ei ollut niin kauheasti, niin ei malttanut kuvata, kun piti ihastella ja tutkia tuotteita ja kun oli vihdoin aikaa kuvata, niin sitten ei enää ollutkaan tilaa kuvata.

Messujen jälkeen poikkesimme vielä Nukkelassa. En ollutkaan siihen kauppaan vielä aikaisemmin tutustunutkaan, kiva paikka.