Jeps, pitkästä aikaa Polly Pocket päivitys. Jotkut saattaisivat ajatella, että mitä ihmettä nämä tekevät nukkekotiblogissa, mutta kun minulla kerta alusta asti on ollut Polly Pocket osio, niin kai sitä täytyy jatkaakkin. Elikkäs, tulin sitten ostaneeksi Polly Pocket paketin huutonetistä. Tässä ovat mukana vain täydelliset setit, niitä, joista puuttuu nuket en laita tänne.

So, I bought some vintage Polly Pockets and thought I might upload them here.

Tämä Polly Pocket on vuodelta 1989 ja nimeltään Polly Pocket High Street Money Box Playset. Minulla itse asiassa on jo samanlainen rasia. Löysin sen kirpputorilta ja se on paremmassa kunnossa kuin tämä (tämän saranat ovat hieman löysät), mutta nukkeja siinä ei ollut. Nyt sitten sain tämänkin kokonaisena :)

This Polly Pocket High Street Money Box Playset is from a year 1989.

Huutonetin pakettiin kuului kaksi kappaletta näitä vuoden 1989 Ring Collecting Case sormusrasioita. Alkuperäisesti rasioiden mukana tulleet Midge's Bumper Car Ring ja Polly's Dressing Table Ring ovat molemmissa mukana ja hyvä kuntoisina.

1989 Ring Collecting Cases completed with Midge's Bumper Car Ring and Polly's Dressing Table Ring.

Mukaan kuuluivat myös nämä sormus Pollyt. Vasemmalta oikealle: Little Lulu's Bath Time Ring (1989), Pixie's Homework Ring (1989), Polly Plays Bride Ring (1990), Tiny Tina's Dinner Time Ring (1989) valkoinen variaatio, Midge's Schooltime Ring (1989) sekä etualalla Pram and Baby Ring (1990), jota erään ihmisen nukkekotiblogissa olin aikaisemmin ihastellut.

More Polly Pocket rings. From left to right: Little Lulu's Bath Time Ring (1989), Pixie's Homework Ring (1989), Polly Plays Bride Ring (1990), Tiny Tina's Dinner Time Ring (1989) white variation, Midge's Schooltime Ring (1989) and in the front Pram and Baby Ring (1990).

Varmaan monet teistä ajattelevat, että mitä ihmettä aikuinen ihminen näillä tekee. En minäkään tiedä, että mitä minä näillä varsinaisesti teen, mutta nämä vanhat Polly Pocketit ovat minulle jotenkin niin nostalgisia. Polly Pocketit olivat minun lapsuuteni lumoavimpia leluja :)

Many of you might think that it's crazy for an adult woman to buy these kind of toys. I'm not so sure why I buy them, I don't really need them, now do I? But these little toys are something so very nostalgic to me. When I was a kid I thought that Polly Pockets were the best and most magical toys ever :)