Heippa taas pitkästä aikaa! Eipä ole juuri kerennyt mineilemään, kun on ollut paljon muuta touhuttavaa. Muutin mm. Ikaalisiin, kun pääsin Ikatalle opiskelemaan mallinrakennusta (pienoismallinrakennusta). Täällä blogin puolella tulen varmaan joskus jotain koulutöitäkin esittelemään jahka jotain sopivanlaatuista valmistuu :)

It's been a while since I last time wrote here. So many things have happened in my life that have kept me away from making miniatures. I moved to a new city and started studying in a new school. I have started to study model making (miniatures!!). I'll probably show here some of my school works later on :)

Viime lauantaina tuli käytyä Juthbackamarkkinoilla Uusikaarlepyyssä. Siellä oli vaikka mitä, lähinnä tosin lasia, posliinia ja kaikenmaailman muttereita ja moponosia. Ihmeekseni en tosin löytänyt ainuttakaan sellaista nukkekotiin sopivaa takkaa sen posliinimäärän joukosta. Ehkä joku toinen nukkisharrastaja oli kerennyt ensin? Olisihan siellä ollut tyrkyllä myös 4 Lundbyn kokoista nukkekotia, mutta sain hillittyä itseni, enkä adoptoinut sieltä mukaani uutta projektia :)

Jotain minä kuitenkin ostin:

Something I bought on last Saturday from Juthbackafair:

Kirja, mikä aukeaa paperiseksi nukkekodiksi. Tämä on todella kaunista tekoa, kun näin mallikappaleen markkinoilla tiesin, että tuo minun on saatava :D Kuvassa vain komea ulkosivu, toiselta puolelta löytyvät huoneet.

A book, which opens up to a paper-dollhouse :)

Kuulemma messinkiset ruokailukalusteet. Ostin tämän setin ihan vaan noiden tuolien takia ja koska en ollut aikaisemmin juuri tämännäköisiä missään nähnytkään.

A dining set made out of brass.

Sitten vielä noin Lundby-kokoinen puistonpenkki ja puinen astiakaappi. Jotta sellaisia ostoksia :)

A park bench and a cupboard.