Heipä hei. Viikonloppu vierähtikin sitten Helsingissä. Olimme tosiaan äidin kanssa myymässä Kansallismuseon nukkekotitapahtumassa. Ensimmäisenä päivänä olin yksin myymässä äidin ollessa Tallinnassa. Heräsin aamulla puol 6 aikaan ja lähdin 7män bussilla Helsinkiin Forssasta. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Kansallismuseolla. Meille oli laitettu myyntipöydät valmiiksi aulaan. Pöytäliinoja pöydissä ei ollut ilmeisesti arkkitehdin toiveen mukaisesti.

So, last weekend we were selling our miniatures at the National Museum of Finland in Helsinki. I had never been there before, so it was rather exciting :)

Aula oli kyllä komea paikka, kuten tästä kuvasta näky:

The place where we were selling was very beautiful as you can see:

Myyntipöytämme näytti tällä kertaa tältä:

Our table this time:

Sunnuntai päivänä minäkin pääsin katsastamaan nukkekotinäyttelyn.

There was an exhibition of dollhouses upstairs and I was finally able to visit it on Sunday.

Itse päänäyttelyhuone oli varsin hämyisä. Onneksi nukkekotien vieressä oli pienet lamput, joiden avulla pystyi nukkekotiin tiirailemaan sisälle vähän paremmin. Erityisen hienoa oli päästä kurkistelemaan Väinölän sisälle :)

Tässä ostokseni. Nukkekodin ja lelun pöydästä ihana chupa chups tikkariteline ja vitriini. Vitriiniä olin ajatellut lyhty kahvilaani, mutta sinne se on valitettavasti liian iso. No, johonkin toiseen projektiin sitten. Vitriinin päällä oleva minipieni pönttöuuni on Mirkalta. Eikö olekkin soma?

Things I bought:

Museon kaupassa oli myynnissä myös nukkekotitavaraa. Äiti osti minulle synttärilahjaksi tällaiset ihanat valkoiset keittiökalusteet. Synttärithän minulla on vasta 2 viikon päästä, mutta sain nämä jo "leikittäviksi" :) Nämä tulevat moderniin talooni.

I'm having my 25th birthday in couple of weeks. My mother bought these for me as an early birthday present:

Keittiön lisäksi äiti lahjoi minua Tallinnan tuliaisilla: Reutterin posliinia, pikku keinutuoli, helmiä ja nappeja :)

Here are some things my mother bought for me from Estonia as a souvenir :)