No niin, nyt on kotiuduttu Tampereen markkinoilta ja vähän keretty hengähtämään niin jaksaa ja kerkee taas blogiakin päivittää.

Elikkä, olimme äidin ja myöhemmin myös mummun kanssa Tampereella myyjinä. Tänä vuonna kävijöitä kävi tasaisempaan tahtiin kuin viime kerralla.

So, I have finally returned home from a 2-day dollhousefair which was held in Tampere 12.-13.3.2011. I was there selling my miniatures with my mother and my grandmother.

Pikainen kuva täydestä myyntipöydästä ennen ovien avaamista:

Picture of our table right before the opening:

Alakerrassa oli hieno muotinukkenäyttely, jossa esillä oli lähinnä barbeja. Tässä muutama maistiainen:

They had a wondeful barbie etc. exhibition downstairs. Here are some pictures:

Ja lopuksi ostokseni:

And here are the things I bought:

Poris Designsin valkoiset hold-up sukat barbielle. Minähän en ainakaan vielä barbeja harrasta, mutta nuo stay-up sukat olivat niin sieviä, että sellainen tarttui sitten heräteostoksena mukaan. Täytyy seuraavan kerran, kun kotona käy, testata noita jonkun vanhan barbini jalkoihin.

Hold-up socks for barbie. All my barbies are at my parents attic, but these socks I just had to have, they were so pretty. I guess I'll have to go to the attic to search my barbies so I can try these on :D

Matleenan Minit-pöydästä mukaan tarttui purjo ja avokadon puolikkaat. En yleensä osta mitään massailuja, sillä ajattelen ensin kokeilla itse tehdä, mutta nämä olivat niin ihanat ja purjon värit niin herkulliset, että oli pakko ostaa :)

I normally don't buy things made out of polymer clay, because I always want to try to make them myself first. But these were so amazing, that I simply had to have them :)

Sitten vielä Salmun Pirjolta 3 keraamista taloa. Niistä tulee joskus nukkekotiin nukkekoteja :)

And some small ceramic houses to be my dollhouses of a dollhouse.

Ostin minä sitten vielä Muistojen Paratiisin pöydästä tämän kultaisen lintuhäkin. Aika löytö oli, kun 2 eurolla sain :)

This golden birdcage was a real find. It only costed 2 euros :)

Sellaista tänään. Ensi vuonna sitten uudestaan Tampereelle. Seuraavat markkinat onkin sitten Lahdessa ja Forssassa, joihin olen jo alustavasti varannut myyntipöydät :)