Nyt esittelen muutamia talonmallisia Pollyjani.

Tämä on vuoden 1995 Polly Pocket Ice Cream Parlor ja se kuuluu Pollyville-sarjaan.

Tässä Polly-talossa on paljon liikkuvia osia, kuten jääkaappin ovi, vessanpytyn kansi ja roskis. Ulkona oleva jäätelömainos pyörii. Tämän talon erikoisuus on se, että kattoikkuna tuoksuu voimakkaasti mansikalle. Tästä talosta on kuulemma olemassa myös valkokattoinen versio, joka tuoksuu vaniljalle.

Tämä talo kuuluu myöskin Pollyville-sarjaan. 1995 Polly Pocket Dress Shop.

Tähän taloon kuuluu paljon lisäasusteita. Huomasin juuri, että kuvissani ei näy erästä punaista hattua! Voi apua, ei kai se ole hukkunut! Minun täytyykin heti tutkia Polly Pocket laatikkoni jahka pääsen takaisin kotiin ja tarkistaa josko hattu olisi vain tippunut jonkin toisen talon sisään. Kyllä minä muistan, että vielä viimeksi Pollyja tutkiessani hattu oli kyllä tallella. Joka tapauksessa tähän taloon kuuluu siis 2 Pollyn päähän sopivaa hattua, 2 paperimaista Pollylle puettavaa hametta, sekä 2 muovista littanaa mekkoa. Erikoista tässä talossa on pyörivät liukuovet, jotka saa liikkumaan katon punaisesta sydämestä.

Tässä on vuoden 1994 Polly Pocket Drive-Thru Burger Stand, myöskin Pollyville.

Tähän taloon ei kuulu mitään kovin ihmeellistä toimintoa, etuovi aukeaa ja tuoleja voi ilmeisesti hieman käännellä. Talo avautuu muista poiketen sivulle kääntämällä. Lisäosina tässä on kiva pinkki auto, sekä eläkerran ilmapallot.

Tässä on 1993 Polly Pocket Pizzeria - Pollyville. Muistan nähneeni tämän Polly Pocketin joskus jossain kyläilemässä ollessani ja ihastuin siihen niin, että se oli pakko hankkia, kun tilaisuus tuli.

Tämän talon erityisyyksiin kuuluu mm. aukeava uunin luukku, sekä tanssilattia, jonka saa pyörimään keltaista tolppaa pyörittämällä. Lisäksi uuniin ja valomainokseen saa valon syttymään kun painaa savupiipun päässä olevasta napista.

Pizzeriassa on myös erillinen miniyläkerta.

Viimeisenä esittelyssä tänään on vuoden 1993 Polly Pocket Summer House - Pollyville.

Tässä talossa ei ole mitään muuta erikoista, kuin aukeava jääkaappi.

Sellaista tänään. Minulla on vielä esiteltäviä Polly Pocketteja vaikka kuinka monta, niistä sitten myöhemmin lisää :)