Eilen illalla päästin sisäisen minileipurini irti ja "leivoin" cernitistä muutamat muffinssit/vuokaleivokset. :)

Last night I "baked" some cupcakes :)

Kokeilin ensin tehdä muotin muffinssipohjista käyttäen erästä muovista muffinssia apuna, mutta muottini hieman venyivät, kun ei tuo mallikappale tahtonut irrota. Paistoin kuitenkin muotit ja kokeilin niitä. Mutta cernittikään ei ollut irrota muotista kunnolla, joten näistä muffinssipohjista tuli turhan isoja ja venähtäneitä ja kaikista erilaisia. Luultavasti muffinsseista olisi tullut pienempiä ja enemmän samankokoisia jos olisin vaan ihan itse ne suoraa cernitistä pyöritellyt. Mutta tulipahan taas kokeiltua. Muottien teko ei selkeesti ole minun juttuni :)

Pohjien paistamisen jälkeen pääsin viimein siihen osioon, jota olin varronnutkin, koristelemiseen! Näiden koristeleminen oli kivaa, mutta hieman suttuista. Koristeina käytin cernittiä, nestemäistä fimoa, ikkunakalvovärejä, lasikuulia, sekä jotain paperipalloja. Sääli, ettei tuon yhden muffinssin pieni cernit ruusu näy kuvassa kunnolla.

These little cupcakes took a long while to be finished. I used Cernit, liquid Fimo, small balls made of glass etc. Decorating these cupcakes was rather messy, but fun :)

Siellä ne nyt sitten ovat kaikki hyllyssä odottamassa kahvilan asiakkaita :)

And there they are, waiting for customers :)