Forssassa pidettiin sunnuntaina wanhan ajan lelumarkkinat ja olimme jälleen äidin kanssa siellä myymässä.

Last Sunday there was a miniature fair at Forssa. And of course, my mum and I were there.

Meidän pöytä:

Our table:

Ostokseni:

What I bought:

Marian ja Esan pojilta kaksi säläpussia ja valkoinen kaappi, josta aion tuunata jääkaapin. Esalta Lundbyn keittiösettiä.

Lisää Lundbyn kalusteita Esalta, ja mikäli luin pohjakarttaa oikein niin lasipullot taisin löytää Anttilan Pirkon pöydästä, nukkekodin kirjat Susanna Tunturi-Anttilalta ja pikku käsipeili Honkasen Tiinalta. Meniköhän myyjät oikein?

Taustalla näkyvät ruskeat kalusteet olivat 9-euron setti. Oli niin hyvä tarjous, että täytyi nämä poimia talteen Muistojen paratiisin pöydästä, vaikkei minulla ole hajuakaan, että mihin nämä sitten sijoittaisin. No, kyllä ne jostain kodin löytävät :)

Maria kertoi, että uusimmassa Miniaturas lehdessä on yksi kuva, jossa näkyy minun ja äidin tekemiä juttuja. Täytyihän kyseinen lehti sitten ostaa itselle muistoksi! Siellä näkyy äidin nypläystyynyt ja mm. minun mansikkaruukkuni lehden ylälaidassa viimeisimmillä sivuilla:

We were told that in the newest issue of Miniatura magazine there was a small picture that showed some miniatures made by me and my mum. Of course we had to buy that magazine to us :)