Kerettiin me äidin kanssa katsastamaan Turun Nukkekoti Asuntomessutkin. Äiti tuli töistä ja totesi, että vielä kerkeisimme Turkuun. Kello oli silloin 17:00 ja näyttely sulkeutuisi 19:00. Ja meiltä kun ajaa Turkuun sen 1,5 tuntia. No, kyllä me pöhköt sitten lähdimme, olihan se viimeinen mahdollisuus meidän käydä siellä yhdessä ennen kouluni alkamista.

There was a dollhouse exhibition at Turku this summer. Me and mum finally found some time to visit it. We only had around 30 minutes time to watch these dollhouses before the exhibition was closed that evening. It was still worth it :)

Puolisen tuntia kerkesimme nukkekoteja ja roomboxeja ja muita minejä ihailla, ennen kuin paikkoja alettiin sulkemaan. Taloja oli esillä enemmän kuin olin odottanut. Oli hauskaa nähdä livenä sellaisia nukkisprojekteja, joita oli jo aiemmin mm. blogeissa katsellut. Erityisen hauskaa oli huomata, että minun ja äitini tekemiä minejä löytyi toisten nukkekodeista. Bongasin mm. tekemäni hampurilaisen, kirsikankukkaoksan bamburuukussa ja kissakiven. Äidin juttuja oli ainakin kynnysmatto ja pannunalunen.  Kyllä kannatti käydä katsomassa :)

I found it especially nice to find some miniatures that I have made inside other peoples dollhouses.