Päivitän Polly Pocket osiota muutamalla perinteisenmallisella Polly Pocketilla.

Tässä on vuoden 1989 Polly Pocket Beach Party. Oli jännä huomata, että minulla on ollut omastakin takaa 1989 vuoden Polly Pocketteja...varsinkin kun itse olen 1986 vuosimallia :)

Tämäkin Polly Pocket on 100% ehjä ja sisältää kaikki siihen kuuluneet irto-osat. Erikoisuutena tässä on se, että kun sinistä päivänvarjoa rämpyttää, niin tuo vihreä pallo hyppii, eli Pollyt saa tavallaan pelaamaan rantalentopalloa.

Tämä on myöskin vuodelta 1989, Polly Pocket Ice Skating Party.

Tässä rasiassa on liikkuva hissi. Tuo hopeainen luistinrata pyörii ja Pollyt pyörivät sen mukana, kun pyörittää tuota oikealla olevaa yksinäistä pensasta.

Tämä matkalaukunmallinen Polly Pocket rasia on vuoden 1996 Polly Pocket Snow Mountain.

Tämäkin on täydellisessä kunnossa, myös mukana tullut tarra-arkki on käyttämätön, tosin hieman rypyssä. Tämän rasian Polly-nukke on tavallista notkeampi, sen pää pyörii ympäri, samoin kun molemmat kädet ja vyötärö. Pollyn saa laskemaan suksilla ja muilla välineillä tuota irroitettavaa ramppia alas kun vetää rasian päällä olevasta vihreästä nupista.

Tämä on vuoden 1996 Polly Pocket Starshine Palace, joka kuuluu Sparkle Surprise-sarjaan. Koko Sparkle Surprise-sarja oli alennuksessa joskus, mutta ostin vain kaksi kolmesta sarjan Pollyista. Tämän ostin sen takia, koska tämä on sen setin suurin Polly rasia. Myöhemmin tulin kuitenkin katumapäälle, olisi se ostamatta jäänyt Sweet Roses ehkä sittenkin ollut kivempi.

Tämän rasian erikoisuuksiin kuuluu mm. Polly-nukke itse, Pollyn pohjassa on pieni nappi, jolla saa Pollyn kruunuun valon. Rasiassa on liikkuvia osia, kuten joutsenvene, hopeainen lattia, sekä yläkerran valkoinen kristalli, jota saa pyöritettyä. Hajuvesipullonmuotoisen rasian korkista saa kaulakorun, johon Pollyn voi varastoida.

Tässä on toinen Sparkle Surprise setin rasia, 1996 Polly Pocket Bubbly Bath.

Tämän rasian mukana tuli saippuapulveria (minulla yhä avaamattomana tallessa). Sitä olisi ilmeisesti ollut tarkoitus lisätä tuohon ammeeseen ja tuota kuplakasaa painelemalla saippua olisi sitten ruvennut kuplimaan. Hajuvesipullorasian korkissa on saippuakuplien puhaltamista varten rengas. Itse Pollyn päälle saa puettua tuollaisen muovisen pyyhkeen.

Tässä oli kaikki minun loput perinteisemmät rasianmalliset Polly Pockettini. Loput Pollyt ovat enimmäkseen sitten pienten talojen muotoisia, niistä päivityksiä sitten myöhemmin.