Katselin tänään lyhtykahvilaani ja yllättäen iski halu väkästää sitä valmiimmaksi. Ajattelin ensin leipoa sinne kakkusia ja torkkusia cernitistä, mutta päätinkin ensin kokeilla josko saisin myyntitiskin aikaiseksi.

I was looking at my little cafe inside a lantern, when I suddenly had an urge to update it a bit. So I made this counter:

Kuvasta ei ehkä uskoisi, mutta tämä tiski on niin vino, etten tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa :D Keskimmäinen hylly kaartaa alaspäin ja ylin ylöspäin. Koko hökötys on tehty ohuesta vanerista joka liimatessa / maalatessa rupesi käpristymään. Laitoin jotain pehmeätä muovia "lasiksi", mutta vain tuohon etuosaan, sillä en keksinyt kuinka olisin sen sivuille kiinnittänyt. Usko meinasi mennä, varsinkin kun en malttanut odottaa liiman kuivumista vaan jatkoin osien lisäämistä. Pömpeli tippui lattiallekkin useamman kuin kerran :D Mutta eiköhän tuo aja asiansa, kyllä se varmaan siitä kun sen peittää kakkusilla. Ja aina voi tehdä uuden. Laitoin tiskille nyt väliaikaisesti muutaman Japanista ostamani minin.

The counter looks decent in the picture, but in real life it's actually very fragile and way too inclined. It's made of very thin veneer. Oh well, I suppose it will serve it's purpose once I cover it up with cakes and stuff. :D