Moi vaan. Täällä blogin puolella on ollut hiljaista, mutta mineilyssä ei ole pidetty taukoa. Olen kovasti askarrellut ensi sunnuntain Forssan markkinoita varten. Olen jo kuukausia tiennyt, että tulen sinne myymään, mutta silti valmiita myyntituotteita ei juuri ole syntynyt. Nyt on sitten meneillään viimeisten viikkojen paniikki :D

Onhan noita minejä nyt sitten valmistunutkin, mutta kuvia en ole niistä saanut, sillä kameran kanssa on ollut ongelmia. Laitan kuvia jahka saan lainattua joltakulta kameraa.

Pikkuhiljaa on nuo markkinat alkaneet jännittämään. Mitäköhän ihmiset tuumaavat minun aikaansaannoksistani? Onnistunkohan myymään mitään :D?

Hi again! It has been really quiet here in my blog. But I haven't been lazy, oh no. I have been making miniatures for this upcoming miniature fair which will be held on next Sunday in Forssa. Too bad I don't have any pictures to show at the moment, since I'm having problems with my camera. I'm actually rather excited and nervous about this upcoming miniature fair. What will people say about my miniatures? Will I be able to sell anything :D?