Eilen oli tosiaan Porissa ensimmäinen Nukke-, Nalle- ja Nukkekotitapahtuma ja minä ja äitini oltiin siellä myymässä minejämme. Oli jännää mennä myymään ihan uuteen paikkaan. Mutta onneksi ei tarvinnut pettyä, myyntipaikka oli mukavan lämmin, avara ja kohtuu valoisa, vaikka meitä oltiinkin kehotettu tuomaan oma lamppu mukaan. Mutta eipä sille tarvetta sitten tullutkaan :)

Yesterday for the first time there was a Doll-, Teddybear- and Dollhouse fair at Pori. I was there selling my miniatures with my mother. It was so exciting to go to a totally new dollhousefair. Luckily for us, it was held in a nice, warm and spacious place :)

Porin tapahtuma oli melko pieni, mutta sehän olikin odotettavissa, kun ensimmäistä kertaa järjestetään. Kuulemma tästä tapahtumasta toivotaan perinnettä, että ensi vuonna sitten uudestaan todennäköisesti isommalla porukalla :)

The fair itself was quite small, but it´s no wonder since it was held for the first time. They´re hoping to make this into tradition, so we shall probably go there again next year :)

Minä rakastan nukkekotitapahtumia. On niin ihanaa päästä juttelemaan toisten hurahtaneiden kanssa ja tehdä miniostoksia. Joka markkinoilla sitä yleensä tutustuu muutamaan uuteen harrastajaan, oppii yhdistämään kasvot blogiin ja näkee vanhoja tuttuja. Kiitokset vielä vieruspöytien Pirjolle ja Minnalle mukavasta seurasta, toivottavasti nähdään taas :)

I simply love dollhousefairs! It´s so nice to chat with other dollhouse enthusiastics and buy all kind of miniatures made by talented people. And you always make new friends or meet the old ones which is always nice :)

Esillä oli myös joukko pienoishuoneita ja nukkekoteja näytillä:

In the fair there was a small exhibition of dolls, teddybears, dollhouses and roomboxes:

Sääli, etten tainnutkaan ottaa yhtään kokonaiskuvaa myyntitapahtumasta. Mutta ainakin Hannelen ja Tupun blogeissa on kuvia Porista :)

More pictures of this fair you can find from the blogs of Hannele and Tupu :)